aan tafel1 aan tafle 2 grotere groep drie in eng ding gezellig relaxen zwembad 3 pers op rijtje ijsje bij Mc Donalds trampoline                      Duinrell 6 tot en met 8 augustus 2013

Dinsdagochtend zijn we met 2 auto’s vertrokken om vervolgens na een rit van iets meer dan 2 uur in Duinrell aan te komen.
We moesten eerst inchecken maar mochten onze kamers nog niet in. We zijn gelijk het attractiepark ingegaan. De oudste kinderen zijn apart in een groepje door het park gegaan. Je wilt op die leeftijd toch niet bij de begeleidsters lopen!  (of stiekem toch wel?!!)

Afgesproken tijden werden zeer goed door iedereen aangehouden, dus iedere maaltijden deden we met de complete groep.

Om 18.00 uur sluit het park en zijn we onze spullen gaan uitpakken en de hostel gaan bekijken. Dit zag er echt gezellig uit. De kamers werden verdeeld en hier en daar met wat bemoeienis van de begeleidsters kwamen we tot een goed resultaat: Daphne, Connie en Jeffrey op 1 kamer. Dimitri, Dylan en Rai op 1 kamer en de begeleidsters kregen gezelschap van Nikita, Lozenne en Melanie. Dit is de drie dagen zeer gezellig geweest.

We hebben lekker broodjes gezond gegeten omdat we de pastasalade van Juutsom waren vergeten. Er was een gemeenschappelijke keuken in het hostel en lange tafels waar we met 11 mensen gezellig konden eten.

Bij een bezoek aan Duinrell kan natuurlijk een bezoek aan het Tikibad niet ontbreken. Er zijn veel glijbanen en een aantal zwembaden we hebben ons dus niet verveeld. In het Tikibad hebben we een spetterende afsluiting gehad van onze eerste dag!

Dag twee hebben we gezellig ontbeten in de gemeetschappelijke keuken, de begeleiding was als verrassing om lekkere broodjes geweest dus het was weer smullen. Na enkele goede afspraken en tijden besproken te hebben zijn we gezamenlijk weer op pad gegaan om het pretpark te bezoeken. Veel attracties werden meerdere malen bezocht omdat ze zo leuk waren.

In de middag hebben weer gezellig samen gegeten bij een cafetaria in het pretpark. Hmmmm lekker! Frietjes met een broodje hamburger of een snack.

Ook deze avond hebben we natuurlijk weer lekker gezwommen in het Tikibad.

Juutsom ging op vakantie en nam mee, net zo veel als dat er mee terug moest.  Inpakken op dag 3, alles weer in de 2 auto’s gepropt en de kamers nagekeken of er echt, echt , niks vergeten was. En we zijn nog gezellig een half dagje het park in gegaan, relaxen, toch nog een keer in de attractie die je heel leuk vind, of gewoon om gezellig bij de groep te zijn.

Op de weg terug nog even lekker een ijsje halen bij de Mc Donalds. En toen was de vakantie toch echt voorbij en gingen we naar huis.

Leave a Reply