safe_imageduinrell juutsomduinrell juutsom 2
Hierbij een foto-impressie van de  gezellige en geslaagde dagen op Duinrell.

Met dank aan alle kopers van het kleine KLARA kookboekje. U maakte   ‘KLARA zo sterk als haar hoeven’.

Stichting KLARA vraagt u om mee te helpen bij het volgende project: Het verbeteren van de inrichting van het speelterrein.

De wens van Juutsom is om daarbij ook een ‘knuffelhok’ te maken. In deze gezamenlijke en overdekte plaats kunnen de bewoners met hun eigen gezelschapsdier(en) spelen en  knuffelen. Zij kunnen elkaar iets vertellen over hun huisdier en wetenswaardigheden uitwisselen, maar ook  (samen) hun lievelingsdier verzorgen. Uit voorgaande berichten weet u wat een positief effect de omgang met een dier heeft ! Wij ondersteunen Juutsom’s plan daarom ook van harte ! Ondersteunt u ons hierbij? Door een gift, een donatie, of door het kopen van ons kookboekje?

Leave a Reply