IMG_8645 Klara’s trouwe verkoopster van ons KLARA kookboekje, Landwinkel ‘de Fruitgaard’ van familie van der Maas, Bouwmansweg 1 in Haamstede, staat ook op de Burghse Dag.

In hun stand vindt u er heerlijke sapjes, jammetjes, appels en peren uit eigen boomgaard. Er worden ook ambachtelijke streekproducten verkocht zoals kaas, mosterd, aardappelen en vlees producten, maar ook zoetigheden als de ‘Zeeuwse knop- drop’, Zeeuwse wafeltjes en natuurlijk Zeeuwse cadeau artikelen. Kortom: Landwinkel ‘de Fruitgaard’ is een bezoekje waard!

Wist u dat het midden in hun boomgaard ook fijn kamperen is ? Van april tot en met oktober kunt u er terecht. Het dorp Haamstede ligt op loopafstand. Ook kunt u met de fiets naar bos en strand. Of mooie tochtjes maken door de Zeeuwse polder. Voor de kinderen is er een fijn speelveld met een zandbak, schommels en trampoline. Natuurlijk zijn er ook allerlei boerderijdieren te zien.

Als vast verkooppunt van de kookboekjes, maakte landwinkel de Fruitgaard  ‘KLARA zo sterk als haar hoeven’. Klara’s dank daar voor!

Leave a Reply