Allereerst het ezeltje. Juutsoms bijzondere logeetje mag blijven!!

De eigenaar van het ezeltje heeft het diertje aan Juutsom geschonken. De kosten van de dierenarts konden op deze manier, ook voor in de toekomst, op Juutsom verhaald worden. Het gaat steeds beter met het ezeltje. Liep het eerst nog op drie pootjes, nu gebruikt hij steeds meer het vierde. Er is een mooi stalletje voor hem, dicht bij de paarden. De bak wordt gebruikt om hem voorzichtig te laten wennen aan de andere paarden.Voor de kinderen vormt het ezeltje een grote attractie, vooral omdat het heel lief is én omdat het zich uitgebreid laat knuffelen! Precies dat!

Ook zijn er weer lammetjes geboren. Daar zijn weer pap-lammetjes bij! Deze lammetjes moeten met de fles bijgevoerd. Daar zijn de bewoners van Juutsom best blij mee. Zij geven deze lammetjes graag de fles!

Op Juutsom zijn nogal wat nieuwe kinderen geplaatst. Zij vinden het prachtig dat zij voor de lammetjes en het ezeltje mogen zorgen. Het knuffelen en de verzorging van de lammetjes, de ezel, de paarden en alle andere dieren, doet de kinderen goed. Het zorgt er immers voor dat de kinderen hun verdrietige verhalen, voor héél eventjes kunnen vergeten.

  drieling lammetjes     lammetje 3   dsc_2863      ezeltje 2

Leave a Reply