lammetje 2021

‘April doet wat hij wil’ luidt het bekende spreekwoord. Het is de koudste April sinds jaren! Toch blijven er tekenen van de Lente komen. Er worden nog steeds lammetjes geboren op Juutsom. De lammetjes worden heerlijk warm gehouden onder de lampen in de stal. Er zijn veel nachten waarop het kwik echt onder nul blijft.

Deze koude maand April geeft ook een paar zeldzaam mooie dagen waarop de kinderen graag naar buiten gaan. De één hult zich nog comfortabel in de winterjas. Durfals gaan in hun trui met opgestroopte mouwen. De warme lentezon schijnt heerlijk op ieders gezicht! In de beschermende armen, vol trots, de warmte van een klein lammetje. Wat geeft het voeden van deze ‘paplammetjes’ de kinderen toch een vreugde. Wat een warme, liefdevolle taferelen zien we weer!

paplammetjes 2021 1kids en paplammetje 2021 2

Leave a Reply