dsc_2827dsc_2828dsc_2864

 

Het weekend van 17 en 18 september worden er weer rondleidingen gegeven op het prachtige groene landgoed van de Catharinahoeve, aan de Oranjedijk 1, te  Waterlandkerkje. Voor de kids is er ook van alles te doen! Een heerlijk uitje na de stilte van de Coronaperiode!

Wat de Catharinahoeve zo extra bijzonder maakt is, dat cliënten van de aanliggende zorgboerderij ‘Juutsom’ voor hun dagbesteding een reguliere taak hebben op het landgoed. Zij verzorgen de dieren, werken in de moestuin en helpen ook bij het werk in de boomgaard en de druivenranken.

In Groede, in het Slijkstraatje, staat het winkeltje ‘Vers en Lekker’. Het wordt gerund door cliënten van zorgboerderij Juutsom. Daar worden diverse producten verkocht. Maar de echte notenolie, de zelf geslingerde honing, de biologische appel- peren- en druivensap, de overheerlijke witte en rode Elmare wijnen en de lekkere port (Catharinaatje geheten), dát wordt allemaal op de Catharinahoeve geproduceerd!

Op de Open Dag van de Catharinahoeve kunt U naast alle informatie over de hoeve en het natuurlandschap, ook alles te weten komen over de in- en outs van deze mooie en bijzondere samenwerking met zorgboerderij Juutsom. Maar ook kunt u zich informeren over hoe die notenolie, die honing, die overheerlijke wijnen, die port en die druiven-appel- en perensap  worden geproduceerd. Al deze producten dragen met trots het embleem ‘Echt Zeeuws’!
Geniet op 17 en 18 september van de wandeling door het groene landschap. Van de schapen, de paarden, de moestuin, van de druivenranken en van de gastvrijheid. En van alles wat er op de Catharinahoeve te beleven is!

 

Leave a Reply