IMG_9731brons voor Blomme

 

 

wijnproeverij

 

 

 

 

 

Op de wijnkeuring voor de Lage Landen 2023, ontving de Catharinahoeve het bronzen certificaat voor de Elmare rode wijn ‘Blomme’. De uitreiking vond op 10 september j.l. plaats , op kasteel Amerongen. Aan de keuring deden 61 wijnboeren mee. In het totaal werden 271 wijnen  beoordeeld.

In de voorgaande jaren vielen de volgende Elmare wijnen ‘Zwaene’, ‘Wolke’, ‘Merelaer’ en ‘Zonne’ ook al in de prijzen! Wat een eer en een  pluim op de hoed voor de cliënten van zorgboerderij Juutsom. Zij verzorgen als zinvolle dagbesteding deze druivenranken.

U kunt op de Nederlandse open wijn dagen van Elmare, van deze  overheerlijke wijnen genieten.
Proef vooral de prijs winnende  rode wijn ‘Blomme’ van 2023.
  en neem een stukje Elmare mee naar huis. Het Proeflokaal heeft allerlei lekkers voor u in petto én er zijn leuke aanbiedingen!
Datum: 16 en 17 september
Tijd: 12uur tot 18uur
Locatie: Oranjedijk 1 4508KC Waterlandkerkje

Bovendien worden er in het winkeltje ‘Vers en Lekker’  deze heerlijke wijnen en nog veel meer andere producten verkocht!  Dit gezellige winkeltje wordt gerund door … cliënten van zorgboerderij Juutsom. Een extra reden om dan ook nog langs  te gaan bij Vers en Lekker in het Slijkstraatje van Groede!

Leave a Reply